Egy család fotózásáról

 családfotózás Budapest portréfotózás művészi igényes színvonalas gyermekfotózás Győr fotós művészi igényességű

B (10)

 Családot fotózni, olyasmi, mint regényt írni. Nekem a regény jut  eszembe a családról, mint témáról. A családban is működik valamiféle titkos  kohézió, ami összetartja a benne élőket, még ha a szálak néha szerte futnak is.

A szerepek ősi, klasszikus hagyományokat idéznek. Az apa a rend, az erő. Az anya az inspiráló, az érzelmeivel összetartó. A gyermek, gyermekek, ezt a védelmet élvezve a jövő reménységeiként élik legszebb emberi korszakukat. És a csoda a mély összetartozás.

Családot fotózva ezeket a erőket, érzelmeket érzi , és próbálja kifejezni a fotós. Természetesen kívül állóként ez lehetetlen lenne. A bizalomban, hogy pici időre beléphetünk ebbe a titkos szövetségbe, lehetségessé válik.

Szeretünk családokat fotózni. Csodálatos téma.Szépséges és erős anyákat, gyöngéd apákat, akiknek a vállán  ott támaszkodnak a többiek, gyermekeket, akikben gyönyörködnek a szülők, a szeretetet, a boldogságukat.

Végül valami személyes. Anikónak csillagos ötös. Ahogy a fiúkat rendezte. Az öltözéktől kezdve a lelkesedésen át …nélküle nem így sikerült volna.

Élmény  és ajándék volt velük a munka. Az eredmény az alábbi fotók sora, ami megerősítő szépséges élmény nekünk is örökre.

Címkék: családfotózás BudapB (12)est portréfotózás művészi igényes színvonalaB (17)

B (18)s gyermekfotózás Goyőr B (5)B (19) színvonalas gyermekfotózás Győr fotós művészi igB (14)ényességű egyei B (13)

  B (4)   B (7) B (8) B (9)oB (1) B (20) B (23) B (25)B (11)

B (3)

A bejegyzés kategóriája: család, fiúk, tavasz, természetben, városi környezet
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük