Tavaszi fotózás

Végre itt a várva várt tavasz.

A földből sorra bújnak elő az illatos, színes virágok, madárcsicsergés tölti meg a tájat, körbevesz bennünket a friss levegő, és egyre jobban előbújik és ragyog a Nap. Következik az egyik kedvenc fotózási időszakunk. Nagy öröm kimenni ilyenkor a szabadba, vagy akár a műterembe a természet kincseit, a virágokat becsempészni.

tavasz (20)

Összegyűjtöttünk néhány információt, gyakran ismételt kérdéseket a tavaszi fotózásokról. Ha bármi további kérdésetek lenne, nagyon szívesen válaszolunk.

Mikortól? Április elejétől kezdődnek a kültéri tavaszi fotózások.

Kiknek ajánljuk? Akik szeretik a szabadabb közeget, a természetet, a természetességet, mert mindenki felszabadultabb kint a szabadban. A virágzó környezet romantikáját, illetve a tágasság élményét.

Különösen ajánljuk kislányok, családok, kismamák és női témák közegéül.

Hol? Bárhol! Két fő bázisunk: Győrújbarát és Budapest. Győrújbaráton saját stúdióval és jól bevált műterem kerttel rendelkezünk. Minden kreatív helyszín ötletre nyitottak vagyunk, legyen szó akár a  Balaton-Felvidékről, titkos kertekről etc.

Időjárás Nagyon ritkán szokott lenni egész napos eső, ettől nem kell tartani. Nem mindig napfényes időben fotózunk, ezért réteges öltözéket javaslunk, főleg áprilisban. A végeredmény miatt azonban megéri ilyenkorra időzíteni a fotózást:)

Kellékek  Az évek során folyamatosan bővül a kelléktárunk, melyeket lehet használni a fotózások során.

Részletes csomagleírást szívesen küldünk, időpont bejelentkezés: 30/6925142, Németh Hanna

Szezonális kedvezmény: áprilisi fotózások során a győrújbaráti műtermi képeket lehet variálni a stúdió kertben készült képekkel:)

tavasz (1)

tavasz (16)

tavasz (10)

tavasz (7)

  tavasz (8)

tavasz (14)

tavasz (22)

tavasz (2)

  tavasz (9)   tavasz (12)

pub

tavasz (13)

tavasz (4)

tavasz (3)

tavasz (15)tavasz (5)

  tavasz (17) tavasz (18) tavasz (19)

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük