Balázs és Dani

 Gyermek, gyermekek fotózása, portrézása óriási szépséget magába rejtő lehetőség. Talán még nincs az a vastag páncél lelkük körül, ami felnőttségünkre kiépül körénk. A fotós, ha érzi, ha szereti, léleklátását a gyermekportrékban reprezentálhatja.

És a fiúk. Fiúk ! A fodros szoknyák, gyöngyök, csipkék világa után helyre áll valami ősi rend, amikor jönnek ezek a drága fiúk. Velük együtt, így teljes a világ.

Anyukaként két fiú között kaptam egy kislányt, van némi tapasztalatom. És bevallom őszintén, remegő szívvel ( sokszor kézzel 🙂 emelem rájuk a kamerát. Sokkal nagyobb finomságot , érzékenységet kérnek ők tőlem. Kevés szó. Kevesebb hűhó meg hókuszpókusz. A férfi az férfi. Érzékenyek, mélyek, sokkal finomabban kell kopogtatni náluk az ajtón, hogy kinyissák nekünk. De megéri 🙂
 
Az én fiaim már felnőttek. Balázs, Dani és a többi fiú fotózásakor nagy élmény számomra újra átélni ezeket az érzelmeket.
 
gyermekfotózás Győr fotózás gyerekfotózás Budapest fotózás portréfotózás children photography exkluzív művészi családfotózás Győr-Moson-Sopron megye Balaton fotózás gyermek babafotó baba fotózás babotózás gyermek gyermekség

A bejegyzés kategóriája: fiúk, gyermek, természetben, testvérek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük