Noémi&Attila

Győr. Szépséges városunk. A folyók és a fények városa. Persze a kettő összefügg. Folyóink közelében csodálatos fényekben fotózhatunk. Számunkra falai, kövei, vonalai, színei és textúrái, kellemesen emberléptékű terei ideális keretet és közeget jelentenek a munkánk során.

Sokan szeretjük ezt a várost. Ezért is szívesen választjuk itt élő családok fotózásakor is a „gyermekkor” városát. Ahol a pici cipőcskék először gázoltak bele a friss, illatos őszi levelekbe, koptatták az ősi köveket, kacsákon álmélkodnak, ágyúknál kergetőznek… Legyen emlékük a gyermekkor közegéből, városáról.

És itt az ősz. Kedvenc fényeivel. Nem lehet betelni vele.

És egy újabb kedves család, akik gyönyörű pillanatokkal ajándékoznak meg bennünket. A gyerkőcökkel  nem kell barátkozni, ismerjük már egymást. Huncut mosollyal szájuk szögletében érkeznek. Az előző fotózás képeit, képes meséskönyvét sokat lapozgatták, készültek az újabb fotózásra. Emlékeznek, van már bizalom. És tudom, ez már egy igazi kreatív fotózás lesz. Jönnek az ötletek, lelkesek, együttműködőek, szívesen adják magukat a képnek, együtt alkotunk.

Most mi így szeretünk Győr:)

blog_n&A (8)

blog_n&A (1)

blog_n&A (9)blog_n&A (14)

blog_n&A (13)

blog_n&A (3) blog_n&A (4)blog_n&A (5)

blog_n&A (6)

blog_n&A (7)

blog_n&A (11) blog_n&A (12) blog_n&A (10)blog_n&A (15) blog_n&A (16)blog_n&A (2)címkék: fotózás, Győr, családfotózás, gyermekfotózás, children photography

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, ősz, természetben, testvérek, városi környezet
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük